Ionica Sfetcu, eliberată din funcție de premierul Grindeanu
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Ionica Sfetcu a fost eliberată din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. 

"Premierul Sorin Grindeanu a semnat astăzi decizia de eliberare din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor a doamnei Ionica Sfetcu", se arată într-un comunicat al Guvernului. 

Conform sursei citate, decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de joi. 

Ionica Sfetcu fusese numită vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANSVSA printr-o decizie a lui Sorin Grindeanu care a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Tot miercuri, premierul l-a eliberat pe Mihai Ponea din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANSVSA. 

Executivul nu precizează care sunt motivele pentru care Ionica Sfetcu a fost eliberată din funcţia de vicepreşedinte al ANSVSA. 

Anunţul a fost făcut după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora, în anul 2015, Ionica Sfetcu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel