Ionel Petre, INTERVENŢIE pe tema pensiilor speciale: Ipocrizie! Atu pentru câştigarea alegerilor!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ionel Petre
Ionel Petre
Ionel Petre intervine pe tema pensiilor speciale.

"Ipocrizia lor, necesitatea noastră! Pensiile speciale par a fi transformate în atu pentru câștigarea alegerilor. Apropierea alegerilor este perioada în care se plusează. Toți se bat să demonstreze că nu sunt interesați de pensiile speciale, când, de fapt, este nevoie de un simplu acord în parlament pentru ca acestea să fie desființate. Politica nu trebuie să ia locul instituției care se ocupă de gestionarea locurilor de muncă bine plătite sau a celei care stabilește și plătește vechimea în muncă sau condițiile speciale.

Politica trebuie să fie apogeul unei cariere, a unei vieți profesionale încununată de succes și mediul în care cei care au ceva de spus și care vor să schimbe niște aspecte vin în sprijinul societății, returnându-i ceva, punându-și la dispoziție întreaga experiență. Sunt idealist?!

Nu! Aceasta este modalitatea prin care societatea va trebui să își desemneze reprezentanții altfel... În concluzie, nici parlamentarii, nici primarii și nimeni care nu a făcut ceva absolut deosebit pentru țară nu merită pensie specială! STOP, pensiilor speciale!", transmite Ionel Petre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel