Ionel Arsene: CJ Neamț acordă finanțări nerambursabile în domeniile de asistență socială și activități sportive
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ionel Arsene: Îmi doresc foarte mult să venim în sprijinul celor care derulează proiecte ce aduc plus valoare județului nostru
Ionel Arsene: Îmi doresc foarte mult să venim în sprijinul celor care derulează proiecte ce aduc plus valoare județului nostru
Și în acest an, Consiliul Județean Neamț acordă finanțări nerambursabile de la bugetul județului pentru asociații și fundații nonprofit, care derulează proiecte de interes public general, a anunțat Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț.

Aceste finanțări nerambursabile se acordă conform prevederilor Legii 350/2005, în domeniile asistență socială și activități sportive.

Beneficiari direcți sunt persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, care realizează obiective de interes public general, regional sau local.

În această perioadă suntem în etapa premergătoare demarării depunerii dosarelor de către solicitanți. În zilele următoare vor fi anunțate în mediul on-line și pe site-ul Consiliului Județean Neamț condițiile de acordare a finanțărilor, graficul și data la care se vor semna contractele. Entitățile interesate de obținerea finanțării trebuie să consulte „Ghidul solicitantului“, document disponibil la Consiliul Județean Neamț, astfel încât fiecare să știe dacă întrunește condițiile impuse de lege și suma maximă de care poate beneficia.

Îmi doresc foarte mult să venim în sprijinul celor care derulează proiecte ce aduc plus valoare județului nostru. Mereu am venit în sprijinul lor, mai ales al celor care susțin sportul și încurajează copiii să facă mișcare!

Vezi și: Ionel Arsene: Drumurile de pământ, pe cale de dispariție în județul Neamț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel