Ion Ţiriac o sfătuieşte pe Simona Halep să dea ITIA în judecată
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Ion Ţiriac spune că Simona Halep ar trebuia să dea în judecată ITIA după suspendarea de 4 ani. 

"O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede, că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată Federaţia Internaţională, i-aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. ITIA, ITIMA, i-aş da în judecată nu pentru 1 milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu, în locul Simonei, aş face-o, începând cu Federaţia Internaţională, IŢIA, MITIA, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie.

Cum dracului, vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep, la 31 ani, n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a spus Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment.

Ce rezultate i-au fost anulate Simonei Halep 

"Toate rezultatele obţinute de jucătoare în perioada 29 august 2022 - 7 octombrie 2022 sunt anulate, cu repercusiunile de vigoare, incluzându-se aici returnarea premiilor în bani, a trofeelor şi anularea punctelor", se menționează în motivarea celor de la Sport Resolutions, conform Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel