Ion Ţiriac, aproape să îl cunoască personal pe Vladimir Putin: Trebuia să bem un ceai la Viena
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Ion Ţiriac
Facebook Ion Ţiriac
Miliardarul Ion Ţiriac a povestit cum a ratat ocazia de a-l cunoaşte personal pe Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse. 

"Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt. Într-o formă de diplomație, decât într-o formă belică (n.r. despre implicarea României în război). Suntem foarte aproape de Rusia. Și ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu rușii, rușii, rușii... Nu știu, când o începe Putin să spună 'România și Polonia'... Suntem foarte aproape!

Nu mi-e teamă pentru că sper că rațiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană... Însă trebuie ținut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape.

(n.r. dacă s-a cunoscut cu Putin) Nu l-am cunoscut cum l-am cunoscut pe Trump. Știți foarte bine că Putin este președintele de onoare al Federației Internaționale de Judo. (n.r. a fost suspendat din funcție). Eu și Năstase trebuia să mergem să luăm ceaiul cu el la Viena acum 4-5 ani, dar eu a trebuit să plec să-mi văd familia și nu l-am cunoscut pe domnul Putin", a spus Ion Ţiriac, potrivit GSP.ro.

L-a cunoscut pe Donald Trump

"Care Trump? Președintele țării sau omul de afaceri care mânca la masă cu noi și beam bere la Forest Hills? Când era Forest Hills, adică US Open, mâncam cu Trump un hot-dog și beam o bere.

Domnul Trump mi-a demonstrat odată ceva. Martina Navratilova, la un moment dat, voia să cumpere un apartament în Trump Tower. Și mă sună: „Ion, Ion, Ion, dă-i un telefon lui Donald”. 'Măi Martina! Tu ești cine ești și îmi zici să îi dau eu telefon?'.

Dar i-am dat un telefon lui Donald și în 20 de minute i-a oferit lui Navratilova 25% reducere să-și cumpere apartamentul. Așa l-am cunoscut pe domnul Trump. Cât a fost președinte n-am vorbit deloc", a mai spus Țiriac.

Ion Ţiriac, mai mulţi bani decât Messi şi Ronaldo. Românul, în topul averilor între sportivi, foşti şi actuali

Omul de afaceri român ar fi adunat nu mai puțin de 1,2 miliarde de dolari, conform unul clasament întocmit de jurnaliștii de la Sportbible.

Ion Țiriac este depășit în acest top doar de Michael Jordan și de Vince McMahon. Conform acestei ierarhii, Ion Țiriac a adunat mai mulți bani decât au Lionel Messi și Cristiano Ronaldo la un loc, scrie Digisport.ro. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel