Ion Mocioalcă, președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mocioalca
mocioalca

Parlamentarii actualei legislaturi au intrat "în pâine". După validarea mandatelor și depunerea jurământului, aceștia au început să-și aleagă membrii și președinții  comisiilor. Deputatul de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a fost nominalizat, miercuri seara, pentru funcția de președinte al Comisie de apărare din Camera inferioară a Parlamentului.

Deputatul de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, președintele  organizației județene a PSD, a fost nominalizat de Biroul Permanent al PSD pentru funcția de președinte al Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților.

Ion Mocioalcă a îndeplinit și în a precedenta legislatură funcția de membru în aceeași comisie, dar și pe cea de membru  în Adunarea Parlamentară a NATO.

Comisia de apărare din Camera Deputaților este una dintre cele mai importante din Parlament, aceasta având rolul de a supraveghea activitatea Ministerului Apărării și a Ministerului de Interne.

În octombrie, 2011, în cadrul Adunării Parlamentare a NATO, care a avut  loc la București, a fost adoptat de Comisia Economică și Securitate Raportul privind situația din Balcani, prezentat de parlamentarul britanic John Sewel, după ce a fost admis amendamentul deputatului PSD Ion Mocioalcă, în ceea ce privește Kosovo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel