Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, speră ca echipa să nu retrogradeze, chiar dacă a obţinut licenţa
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 05 apr, 16:07
Facebook Peluza Cătălin Hîldan
Ion Marin, fost antrenor al echipei Dinamo Bucureşti, speră ca echipa să reuşească să se salveze de la retrogradare şi pe teren, după ce a obţinut licenţa pentru viitorul sezon al Ligii 1. 

„Meciul de diseară este foarte greu, pentru că joacă cu o echipă care vrea să câștige titlul și are toate șansele să-l câștige. Este foarte greu, sper că, în pauza asta competiționeală, Gigi (n.r. Mulțescu) a reușit să mai pună ceva la punct, fizic, tehnic-tactic, psihicul. Să sperăm că vom vedea diseară un Dinamo cu o altă față, dar mai știi? Nu poți să știi, pentru că joacă cu o echipă foarte grea, foarte bună.

Toată lumea speră să se salveze de la retrogradare, dar fotbalul este imprevizibil, nu poți să știi. Totuși, cred că acești jucători se vor mobiliza, ca să lupte pentru Dinamo, să n-ajungem naibii să retrogradăm. Acum, depind foarte multe lucruri de jucători. Suporterii au reușit să ia licența, probabil că eforturile vor continua, ca să poată să țină pasul și cu salariile. Toți factorii trebuie să conlucreze pentru ca jocul să capete calitate”, a declarat Ion Marin, în exclusivitate, pentru ProSport.

Dinamo Bucureşti o înfruntă pe CFR Cluj luni, în ultimul meci al etapei din Liga 1. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro