Ion Țiriac i-a dezvăluit Andreei Esca de ce nu se căsătorește
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ion Țiriac a povestit detalii inedite despre viața sa într-o ediție a emisiunii La Radio cu Andreea Esca de la Europa FM.

Ion Țiriac a povestit de ce a ales sa traiasca asemeni unui lup singuratic si sa nu se mai casatoreasca. Marturisirea a plecat de la amintirea divortului care a existat in viata sa, la 26 de ani, dupa o casatorie scurta.

"De la 26 de ani mi-am invatat lectia, o femeie are nevoie de mai multa siguranta, de timp, de atentie si eu de la 16 ani n-am mai avut timp. Femeia cu care m-am casatorit in tinerete, si-am divortat la 26 de ani, e si acum una dintre cele mai bune prietene ale familiei, la 70 de ani", a spus Ion Tiriac.

[citeste si]

Partea mai putin cunoscuta a lui Ion Tiriac, cea care arata o atentie speciala asupra valorilor familiei, a fost dezvaluita si de Boris Becker, fostul sau elev. "A avut grija de mine cand am avut prima prietena, prima bere, a fost ca un tata pentru mine " a spus Becker care la sfarsitul conversatiei telefonice cu Andreea Esca a tinut sa-i lanseze o invitatie lui Tiriac. Sa ia masa la un restaurant, doar ei doi, in amintirea multor seri pe care le-au petrecut astfel pe vremea cand Tiriac era managerul lui Becker.

Intalnirea urmeaza sa aiba loc la Madrid unde Tiriac detine un turneu de tenis, iar Becker urmeaza sa-l insoteasca pe Novak Djokovic, al carui antrenor este.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel