Ion Iliescu, în rând cu Kissinger și Soros. Cei mai longevivi lideri și magnați ai lumii, subiect de teoria conspirației. Gușă, informații despre fostul lider al PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
În cadrul emisiunii ”Deferiți mass-media” s-au analizat motivele longevității celor mai mari lideri ai lumii, dar și cele ale lui Ion Iliescu. 

Val Vâlcu, Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au vorbit despre longevitatea liderilor și magnaților lumii, iar prima personalitate analizată a fost Vladimir Putin, care ocupă cea mai înaltă funcție de la Kremlin de două decenii. 

”Aici e adevărata teorie a conspirației, au niște nanoboți, au medicamente care îi țin în viață”, a spus Val Vâlcu. 

”Uită-te la ei, uită-te la Kissinger, la 90 și ceva de ani cum încă dă declarații, uitați-vă la Soros că se apropie, are 80 și nu știu cât, dă declarații, Karl Svab are 84, măi, și sunt vii. 

Eu mi-aș dori, doamne! Bine, în primul rând, nu îmi doresc să trăiesc atât de mult dacă nu aș avea și eu din astea, ce zici tu, nanoboți prin mine, să pot să gândesc, să pot să fiu independent, că altfel nu e nicio plăcere. Ăștia dau declarații, fac diferite lucruri, s-a găsit ceva la ei. 

Repet! Kissinger merge la birou din când în când și le zice ălora una-alta. Am văzut imagini cu el săptămâna trecută, le dă indicații celor de la birou la 90 și ceva de ani”, a spus Cozmin Gușă. 

Ion Iliescu, un lider longeviv al României. Încă este activ

”Eu am văzut imagini cu bunicul lui Bulă, care a trăit 200 de ani, cât s-a dat pensie, atât a trăit. Atât a putut încasa”, a spus, în spirit de glumă, Val Vâlcu. 

”Bine, noi îl avem pe Ion Iliescu și ne uităm la Kissinger. Vreau și eu nanoboții lui Ion Iliescu”, a spus Gușă.

”Să îi dea Dumnezeu sănătate și lui Ion Iliescu”, a spus Bogdan Chirieac. 

”Să știți că am auzit că e activ. Mi-a spus un om politic, o doamnă, care mai vorbește cu el din când în când și ea se ține foarte bine. E viu, nu uită zilele de naștere, are vorbele la el, vorbe frumoase. În sfârșit, putem să discutăm despre el mai relaxat, pentru că vreo 20 de ani și mai bine a ținut agenda. Tot ce era rău ținea de Ion Iliescu, ceea nu era chiar așa. La fel și acum când îl vorbește lumea de rău pe Klaus Iohannis, iar multe chestii care se întâmplă, se întâmplă pe la spatele lui, habar nu are”, a spus Cozmin Gușă, în cadrul emisiunii ”Deferiți mass-media”. 

Vezi emisiunea integrală mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel