Ion Iliescu se uită la Eurosport. Ionuț Vulpescu: ”E fan Ronnie O’ Sullivan, pe care l-a și întâlnit”. Ce teamă are în tenis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ion Iliescu a împlinit 91 de ani
Ion Iliescu a împlinit 91 de ani
Ionuţ Vulpescu, ministru al Culturii în Guvern PSD, a spus la ce se uită Ion Iliescu la televizor la vârsta de 91 de ani, dar şi cum reuşeşte să treacă peste ştirile care îl defăimează. 

"La 91 de ani, singurul președinte de stânga pe care l-am avut se uită cel mai mult la Eurosport. În special la snooker, e fan Ronnie O’ Sullivan, pe care l-a și întâlnit, și la tenis, cu teama că recordurile lui Federer vor fi doborâte de Djokovic. Scrie volumul doi din “Destinul unui om de stânga”, care va analiza perioada de după 1989", a scris Ionuţ Vulpescu pe Facebook.

"S-a vaccinat mai demult împotriva calomniilor"

"S-a vaccinat recent împotriva Covid și mai demult împotriva calomniilor. Așa poate trece mai ușor peste “știrile” care vorbesc despre “beneficiile” pe care i le-ar fi asigurat Institutul Revoluției, de unde nu a luat, de fapt, niciodată vreun leu și unde nu a mai fost, de altfel, de foarte mulți ani", a mai scris social-democratul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel