România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 21 oct 2019 / 16:20
Ion Cupă se reafiliază la grupul ALDE din Camera Deputaților
FOTO: Facebook / Deputat ION CUPĂ, Preşedinte ALDE DOLJ
Deputatul Ion Cupă a decis să se reafilieze la grupul ALDE din Camera Deputaților.

Grupul deputaţilor ALDE din Camera Deputaţilor va fi reînfiinţat, a anunţat luni deputatul Ion Cupă, care precizează că s-a reafiliat la acest grup, pe care îl părăsise la începutul lunii septembrie, scrie Agerpres. 

"Am decis refacerea grupului ALDE la Camera Deputaţilor. În urma discuţiilor cu toţi colegii mei, deputaţi ALDE, alături de care am construit în ultimii ani proiectul politic democrat - liberal am decis astăzi, 21 octombrie 2019, refacerea grupului parlamentar ALDE la Camera Deputaţilor, prin reafilierea mea la grup. Am făcut acest gest de reconciliere, absolut necesar, pentru a da posibilitatea miilor de membri ALDE să poată fi desemnaţi în secţiile de votare la alegerile care urmează. Este exprimarea, într-un moment limită pentru partid, a respectului meu pentru eforturile făcute de aceşti oameni de-a lungul anilor pentru a ţine în viaţă ALDE, un proiect care dacă nu ar fi fost lovit din toate părţile, ar fi fost astăzi poate principala forţă liberală din România", afirmă Cupă, într-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit deputatului ales din partea ALDE Dolj, "dincolo de lideri şi de orgoliile lor importanţi cu adevărat sunt oamenii care construiesc acolo la firul ierbii, cu sacrificii şi cu bună credinţă".

"Sper ca acest gest al meu să marcheze un restart general în abordarea destinului politic al ALDE ", conchide Ioan Cupă.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro