Ion Cristoiu: Semnătura lui Cristian Diaconescu pe listele 322 a fost falsificată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o dezvăluire neașteptată, joi seara.

Ion Cristoiu susține că semnătura lui Cristian Diaconescu de pe listele pentru referendumul din 2007 ar fi fost falsificată.

"Vreți să vă dau o știre? Semnătura lui Cristian Diaconescu de pe listele 322 a fost falsificată de PSD! El era în străinatate", a dezvăluit Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

Reproșul lui Băsescu pentru Diaconescu

După ce și anunțat susținerea pentru prezidențiabilul Elena Udrea, președintele Traian Băsescu a precizat, miercuri, că are un "respect deosebit" pentru Cristian Diaconescu. Șeful statului a adăugat însă că fostul său consilier a avut o "problemă de conştiinţă", pentru că a purtat o discuţie în conducerea PMP, cu membrii acestui partid, care l-au întrebat dacă a fost în "322", iar Diaconescu a spus că nu a fost în lista celor care au semnat pentru prima suspendare din funcţie a preşedintelui, când era în PSD.

"Probabil aşa şi-a amintit", a spus Traian Băsescu, precizând că pe site-ul Camerei Deputaţilor sunt documentele şi cu semnăturile pentru suspendare şi cu votul din Parlament, unde apare şi numele lui Cristian Diaconescu.

"Nu vreau să merg mai departe. Eu am lucrat bine cu Diaconescu, mărturisesc că uitasem. În capul meu doar suspendarea din 2012, când ştiam că nu a fost acolo. Dacă nu a avut forţa să meargă în faţa partidului să se explice, asta e", a adăugat șeful statului, la B1 Tv.

Vezi și: Culisele eliminării lui Diaconescu. Două discuții din PMP, dezvăluite de Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel