Ion Cristoiu: Mihai Gâdea a primit asigurări de la Victor Ponta că MF ar putea vinde sediul Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ion Cristoiu spune, într-o postare pe blog , modul în care candidatul PSD la Preşedinţie, Victor Ponta, va putea profita de pe urma situaţiei în care se află Antena 3 în urma condamnării lui Dan Voiculescu.

Ion Cristoiu susține că decizia de condamnare a lui Dan Voiculescu îi va folosi lui Victor Ponta. "Terfelirea Justiției reprezintă unul dintre punctele de campanie ale Candidatului Penalilor.

Căcăcios față de Occident (chemat la ordine de Barrosso, Victor Ponta mai că nu i-a pupat mîna, deşi ăla nu şi-o spălase după WC), Candidatul Penalilor n-are curaj să atace pe față Justiția. O face însă sprijind fățiş campania Antenei 3", scrie Ion Cristoiu. 

„Vârârea lui Dan Voiculescu la zdup a fost un dar uriaș pentru candidatul Victor Ponta", iar „întreținerea unor manifestări de stradă împotriva lui Traian Băsescu convine Candidatului Penalilor", scrie Ion Cristoiu.

Jurnalistul subliniază, totodată, precizarea făcută luni de Laura Codruţa Kovesi, potrivit căreia sediul Antenei 3 trece, prin confiscare, din proprietatea lui Dan Voiculescu în proprietatea Ministerului Finanțelor.

Citește și: Victor Ponta, despre tandemul cu Mihai Gâdea

„Ministerul Finanțelor înseamnă însă Victor Ponta. Normal ar fi ca Oligarhul Dan Voiculescu (avere estimată la 700 milioane de euro) să le cumpere celor de la Antene un nou sediu. Dacă nu mai are bani în bancă, să le dea celor de la Antene o parte din Palatul său de tip Pablo Escobar", continuă ziaristul.

„Cum însă Dan Voiculescu dă generos parale doar cînd sînt ale statului, Victor Ponta l-a asigurat pe Mihai Gâdea că Ministerul Finanțelor le va cere o chirie modică, ba chiar că va vinde din nou sediul lui Dan Voiculescu pe nimic. În schimbul acestui favor, Antena 3 de sub conducerea lui Mihai Gâdea urmează să devină mașinăria cu care Victor Ponta va umple de rahat pe adversarii săi din politică și din presă". 

Citește și: Victor Ponta, prima reacție despre grațierea lui Dan Voiculescu

Acolo, în celulă, Dan Voiculescu nu mai are ce face cu mașinăria de împroșcat rahat, dușmanii săi fiind acum colegii de celulă, care nu țin cont că el e marele Felix. La protestele contracandidaților săi,Victor Ponta va susține – așa cum o tot face în ultimele zile – că n-are nici o influență asupra marilor ziariști de la Antena 3, care sînt culmea jurnalismului profesionist, care sînt independenți", mai scrie Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel