Ion Cristoiu îl atacă pe Rareș Bogdan, după dezbaterea Klaus Iohannis - Victor Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalistul Ion Cristoiu a opinat că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a făcut greșeala vieții sale când a aceptat dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta. 

"După ce și pe drept cuvînt a susținut că va participa la o confruntare serioasă, anunțată și negociată dinainte, cum se întîmplă în lumea civilizată, s-a dus la o emisiune improvizată (nici n-avea cum, odată ce Realitatea Tv era pregătită pentru o dezbatere doar cu Victor Ponta, dat fiind că Klaus Iohannis anunțase că nu vine la nici o televiziune de știri), fără o minimă organizare, de parcă ar fi fost vorba de o confruntare între Elena Udrea și Traian Băsescu, fără întrebări gîndite bine, pentru a acoperi tot spectrul problematicii prezidențiale. Rareș Bogdan, complexat de ideea că-l are în față pe Însăși Înălțimea Sa Victor Ponta, l-a lăsat practic pe Victor Ponta să fie moderatorul emisiunii", a scris Ion Cristoiu, pe blogul său

Jurnalistul adaugă că "ideea nenorocită de a se dezbate nu atribuțiile președintelui, ci atribuțiile premierului l-a favorizat în chip nedrept pe Victor Ponta. Era de așteptat ca în condițiile în care s-au discutat numai prerogativele premierului, Klaus Iohannis să nu se descurce". 

Concluzia lui Ion Cristoiu este că dezbaterea a fost "un dezastru", "nu pentru că Klaus Iohannis n-ar fi bun", ci pentru că această confruntare a avut la bază "o improvizație absolută". 

Nu este prima oară când Ion Cristoiu atacă Realitatea TV. Cozmin Gușă l-a avertizat, marți. 

Gușă despre Cristoiu: L-am plătit la timp. Să respecte contractul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel