Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 25 noi 2020 / 22:31
Iohannis vrea dispariția PSD. Tudose: Sper să nu ajungem mai departe! Experimentul ăsta e pe cale să ia sfârșit
Mihai Tudose  Foto: Crișan Andreescu
Fostul premier al României, Mihai Tudose, a comentat declarațiile lui Klaus Iohannis în care președintele a făcut referire la îndepărtarea PSD din politica românească.

„La un de la obținerea celui de-al doilea mandat prezidențial, [președintele] a venit efectiv cu o declarație patetică cum că PSD trebuie desființat pentru că a distrus România”, a transmis analistul Bogdan Chirieac în emisiunea exclusivă DC NEWS.

„În mod normal, orice organism internațional la o chestie din aceasta se autosesiza. Noi am avut o discuție dacă să sesizăm sau nu niște organisme internaționale și am zis că nu, că nu ne place pâra aceasta în afară. Dar sunt niște organisme care trebuiau să se autosesizeze. E un derapaj extraordinar de la democrație... și de la Constituție”, a spus Mihai Tudose. „Să ceri dispariția unui partid democratic, ales, cu o doctrină recunoscută... e complicat. Sper să nu ajungem să ceară lapidarea noastră”.

Partea bună a mesajului „disperat”

 

„Iau partea bună. Din disperarea acelui mesaj eu văd și neputința de a face ceva cu România, și neputința de a face ceva cu partidul lui, cu PNL, și faptul că PSD care e luat țintă crește și suntem pe drumul cel bun. Experimentul ăsta trist cu «dăm țara pe mâna PNL-ului» e pe cale să ia sfârșit”, a mai adăugat fostul premier.

VIDEO

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro