Iohannis, solicitare în prima zi de campanie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială
În cadrul conferinței de presă din Maramureș, Klaus Iohannis a vorbit despre începerea campaniei electorale. Iată ce a spus.

În cadrul conferinței de presă din Maramureș, Klaus Iohannis a vorbit despre începerea campaniei electorale. Iată ce a spus: 

„Astăzi este prima zi de campanie electorală. Cu această ocazie, mă adresez candidaților, voluntarilor, echipelor de campanie și le solicit să respecte cu sfințenie măsurile care au fost impuse pentru a face posibilă, și în pandemie, această campanie electorală. Le solicit să fie exemple pentru toți românii, de cum trebuie să se poarte în pandemie, cum trebuie respectate normele, norme care sunt gândite pentru a ne proteja reciproc.

E nevoie, din păcate, de măsuri foarte speciale și sunt foarte hotărât să urmăresc cu mare atenție cum sunt ele respectate. Aceste măsuri sunt necesare pentru a ne proteja, pentru a proteja sănătatea românilor, pentru a reduce răspândirea pandemiei, pentru a permite medicilor să se ocupe de cei cre au forme grave de boală, dar și de oamenii care au alte boli și ajung la spital. În același timp, aceste norme trebuie respectate, iar dacă lucrurile sunt făcute bine, atunci avem șansa să ne și protejăm, să și funcționeze economia și să ducem o viață, noi toți, cât de cât apropiată de normalitate.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel