Iohannis, revocare Lazăr. Ștefănescu: Dacă nu semnează, avem două variante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Codrin Ștefănescu a declarat, la emisiunea "Punctul de Întâlnire", a lui Radu Tudor, de la Antena 3, că există deja două variante pe care PSD le are în cazul în care președintele Klaus Iohannis nu va semna revocarea lui Augustin Lazăr. 

Codrin Ștefănescu a dezvăluit, joi seară, că există deja planuri discutate pentru cazul în care Klaus Iohannis va refuza să semneze eliberarea din funcția de procuror general al lui Augustin Lazăr.

”Legat de revocare, îi reamintim că este obligat, că așa a zis Curtea Constituțională. Vrea, nu vrea, trebuie să semneze. Nu vrea, înseamnă că încalcă a nu știu câta oară Constituția și avem o problemă în sensul ăsta. Ăsta e dreptul ministrului Justiției, să facă o evaluare. A făcut o evaluare mai târziu cu 30 de zile față de ce ne așteptam”, a declarat secretarul general adjunct al PSD.

"Dacă are îndrăzneala să facă lucrul ăsta"

Întrebat de jurnalistul Radu Tudor ce se va întâmpla în cazul în care președintele va refuza să semneze, Codrin Ștefănescu a declarat că există două variante. "Să vedem dacă o face, prima dată, dacă are îndrăzneala să facă lucrul ăsta, să încalce o decizie a Curții Constituționale, avem două variante. La momentul oportun, o să le spunem", a declarat social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel