Iohannis, refuz miniștri. Nazare: Președintele nu a fost bine consiliat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Alexandru Nazare a declarat, vineri seară, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis nu a fost bine consiliat în privința continuării refuzurilor privind ministerele Dezvoltării și Transporturilor.

Alexandru Nazare a declarat că președintele Klaus Iohannis nu a fost bine consiliat atunci când a continuat să refuze numirea politicienilor propuși de Guvernul Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Liberalul susține că a avut logică doar primul refuz, din punct de vedere al semnalului politic. 

Citește și: Manual școlar alternativ. Radu Tudor a răbufnit: Să le fie rușine!

"Dacă îmi dați voie să interpretez în notă personală această discuție despre numirea miniștrilor, eu va spun următorul lucru: eu nu cred că ajută pe nimeni faptul că acești miniștri nu sunt numiți. Eu înțeleg foarte bine și cred că a făcut foarte bine președintele când a dat un semnal, la început, luna trecută, prin faptul că nu a numt miniștri pentru că era un val de 70 de miniștri numiți, e clar că afectau instituțiile publice. Din nefericire, în această chestiune a miniștrilor, nu cred că președintele a fost bine consiliat. De ce? Pentru că a dat posibilitatea PSD-ului să spună că uite, nu am ministru la transporturi și din cauza asta nu fac autostrăzi, când una dintre cele mai mari vulnerabilități ale PSD-ului o constitue infrastructura", a declarat Alexandru Nazare. 

Citește și: CFR anunță proteste. Ce vor sindicaliștii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel