Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 13 noi, 08:46
Iohannis, refuz dezbatere. Băsescu: Explicația PNL NU ȚINE!
Trian Băsescu
Traian Băsescu susține că o dezbatere sau două între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis ar fi necesare în această campanie electorală. Mai mult, fostul președinte a susținut că refuzul unei întâlniri nu este cea mai bună soluție a campaniei. 

Traian Băsescu s-a aflat în direct la B1 TV acolo unde a vorbit despre necesitatea unei dezbateri electorale între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. 

E nevoie să faci măcar una-două întâlniri în turul doi. Trebuia și în primul tur... Iohannis nu are practic adversar, dar pentru consolidarea imaginii dânsului de politician care e deasupra doamnei Dăncilă, îi prindea foarte bine o demonstrație publică. Dacă aș fi fost în locul lui Iohannis, făceam 10 dezbateri. Explicația oficială (a PNL și a lui Iohannis) nu ține. Cu poporul te întâlnești mult mai bine la televizor. La o întâlnire directă te vezi cu maxim 2000 de oameni, televiziunea pătrunde la câteva milioane.

E o tehnică de prezervare a diferenței, dar ar putea să genereze o reținere a multor oameni să meargă la vot, pentru că orice român își dorește un președinte curajos, care se duce să-și înfrunte competitorul. Eu așa cred. (...) Garantez că președintele Iohannis are votul meu, dar acest refuz de a avea măcar o întâlnire cu Dăncilă nu e cea mai bună soluție", a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

 


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro