Iohannis: PSD, înlăturat de la putere parțial. Avertisment pentru PNL
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 02 dec 2019, 10:21
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Klaus Iohannis a vorbit din nou despre PSD, în cadrul ședinței PNL la care președintele a participat.

Președintele României le-a transmis liberalilor că PSD a fost înlăturat de la putere doar parțial, precizând că social-democrații au încă un număr mare de parlamentari, iar scopul PNL este o Românie în care PSD să nu mai fie în conducerea instituțiilor statului.

„Adversarul nostru în toate campaniile din ultima vreme (…) a fost PSD. Un PSD care a încasat-o de trei ori, dar cred că e bine să vă spun chiar în introducere că PSD nu a fost înlăturat de la putere decât parțial.

PSD, aici mă adresez parlamentarilor, are un număr imens de parlamentari. Un număr foarte mare de primari, de președinți de Consilii Județene. Ne bucurăm de această victorie (n.r. - alegerile prezidențiale), dar autosuficiența după această victorie ar fi cea mai mare greșeală pentru PNL.

Avem în continuare alegeri și aștept de la PNL și de la noul Guvern Orban care face o treabă foarte bună deja, aștept o implicare totală în așa fel încât la sfârșitul anului 2020 să putem să oferim românilor ceea ce își doresc, o Românie fără PSD. Să fiu bine înțeles, o Românie fără PSD în conducerea statului, în conducerile entităților politice”, a precizat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?