Iohannis: "Practic suntem aruncaţi înapoi cu mulţi ani"
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Preşedintele Iohannis a declarat, la Sibiu, că prin comportamentul pe care îl are Liviu Dragnea şi PSD "România este aruncată înapoi cu mulţi ani".

"Politica este şi despre moralitate. Cum să conducă România un om care este condamnat în două dosare penale? Ce credibilitate să mai aibă România în astfel de circumstanțe? S-a lucrat mult în ultimii 30 de ani, în România, în diplomaţie, în economie, peste tot, ca să ajungem şi noi în rând cu lumea. Şi am ajuns destul de bine în rând cu lumea. Acuma, cu acest comportament de-a dreptul irațional, din partea lui Dragnea dar şi din partea conducerii PSD care-l sprijină şi care care îl ţine acolo, cu acest comportament iliberal, nedemocratic, practic suntem aruncaţi înapoi cu mulţi ani." a spus Iohannis.

"România își pierde respectul pe care îl câștigase greu și în Europa și în lume. Investitorii îşi pierd toată încrederea dacă cel mai important lider politic îşi permite să disece hotărâri judecătoreşti în şedinţe de partid şi în public, atunci cum putem să ne aşteptăm ca un investitor să mai aibă încredere în România se face dreptate şi se respectă ceea ce stabileşte în instanţă." a mai declarat preşedintele Klaus Iohannis, în conferinţa de presă de la Sibiu.

Vezi şi: Iohannis: "Nu are cine să facă suspendarea"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel