Iohannis-PNL, discuții pentru formarea Guvernului. Rareș Bogdan, primele declarații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Rareș Bogdan - captură Antena 3
Rareș Bogdan - captură Antena 3
Rareș Bogdan a spus ce s-a discutat la ședința PNL la care a participat și Klaus Iohannis.

Izolăm PSD în Parlament! (...) Ne dorim extrem de mult ca să reușim să punem în aplicare reformele pe Planul de Reziliență. Am discutat despre primele măsuri în noua guvernare. Nu am discutat despre portofolii. Lucrurile să fie foarte clare! Urmează ca fostul premier, președintele PNL (n.r Ludovic Orban) să se întâlnească cu președintele (n.r Iohannis). Vom intensifica consultările în următoarele zile. a declarat Rareș Bogdan.

VEZI ȘI PARLAMENTARE 2020. REZULTATE oferite de BEC după ce s-au numărat 99% dintre secţiile de votare. Ce se întâmplă cu PMP

Am făcut o analiză pe ce s-a întâmplat la alegeri. Am analizat județele și greșelile făcute. Costurile pandemiei au fost extrem de mari. Am fost nevoiți să luăm măsuri care să protejeze viața cetățenilor. Practic, am avut situații unde am fost sancționați electoral din cauza unor zone carantinate (...) A fost cea mai grea perioadă din ultimii 100 de ani pentru mandatul unui Guvern care nu a fost în război, excludem aici guvernele din Al Doilea Război Mondial. Am avut un Guvern cu o situație imposibilă, în 9 luni de pandemie. Prin urmare, noi nu avem ce să reproșăm colegilor, nici președintelui. Realmente, s-au descurcat excepțional.' a spus Rareș Bogdan, după ședința PNL de la Vila Lac 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel