Iohannis, plecat din nou. Unde se află președintele - FOTO
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a părăsit în acest week-end Palatul Cotroceni.

Șeful statului a fost fotografiat alături de un grup de schiori care și-au făcut un selfie cu președintele României, conform paginii de Facebook a userului Marian Moga. Klaus Iohannis a mai fost la schi în Munții Șureanu și în ianuarie 2018.

Președintele era îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu, cu care a mai fost surprins în timp ce practica sporturi de iarnă pe pârtiile de la noi. În imaginile în care apare alături de turişti, iohannis poartă ochelari şi cască de protecţie şi este zâmbitor.

FOTO

Klaus Iohannis la schi. foto: facebook / Moga Marian Bogdan

Klaus Iohannis la schi. foto: facebook / Moga Marian Bogdan

Domeniul schiabil Şureanu are pârtii cu lungime totală de 18 kilometri și este situat la cea mai mare altitudine din ţară, peste 2000 de metri.

Klaus Iohannis, preşedintele României, a petrecut ultima zi din anul 2018 tot la schi pe pârtiile din Păltiniş, aproape de Sibiu.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu Vâlcea şi Sibiu. Iohannis a fost fotografiat în mai multe rânduri la schi, pe pârtiile din România, cel mai adesea pe pârtia din Şureanu.

Citește și:

Unde se află Iohannis în timpul Congresului PSD-FOTO

Iohannis, războinic pe pârtie: "Nu pot face ce vor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel