Iohannis participă la un eveniment IMPORTANT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Marinaș
WhatsApp
„Tratatul de cooperare prietenească și parteneriat în Europa" dintre România și Germania va fi marcat în cadrul unui eveniment aniversar. Președintele Klaus Iohannis și-a confirmat prezența.

Pe data de 4 mai, evenimentul aniversar care marchează 25 de ani de existență a „Tratatului de cooperare prietenească și parteneriat în Europa" dintre România și Germania, va beneficia de înaltul patronaj al președintelui României Klaus Iohannis.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute subiecte precum: dezvoltarea dinamică și potențialul de dezvoltare a relațiilor bilaterale dintre cele două țări, în contextul viitorului european și rolul Forumului de Cooperare Bilaterală Româno-German de a susține proiectele bilaterale.

La eveniment vor lua cuvântul personalități precum: Michael Roth, Ministru de Stat pentru Europa, Ministerul Federal pentru Afaceri Externe, Andrei Pleşu, Preşedinte - Forumul de Cooperare Bilaterală Româno-German, George Ciamba - Secretar de stat Afaceri Bilaterale şi Strategice în Spaţiul Euroatlantic, Ministerul Afacerilor Externe, Leonard Orban - Consilier Prezidențial, Departamentul Afaceri Europene, Cord Meier-Klodt, Ambasador, Vicepreședinte Forumul de Cooperare Bilaterală Româno-German și mulți alții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel