România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 18 sep 2019 / 23:30
Iohannis - minuta CCR, controversă. Avocatul Lucian Bolcaș: Nu am crezut că se poate ajunge până aici!
Lucian Bolcaș
Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că deciziile sale privind punerea în aplicare a hotărârii Curţii Constituţionale vor fi luate după publicarea motivării de către CCR şi a reiterat că premierul Viorica Dăncilă trebuie să se prezinte în Parlament pentru votul de validare a Cabinetului său.

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat, pentru DC News, declarația lui Klaus Iohannis de astăzi, cu privire la faptul că Viorica Dăncilă este obligată să se prezinte în Parlament pentru restructurarea Guvernului, fapt care nu există în minuta CCR.

'Având în vedere că a fost admisă această sesizare a premierului Dăncilă, fără îndoială că este vorba de o încălcare a Constituției de către președintele Iohannis. A refuzat în mod nejustificat obligațiile constituționale. Nu cunosc comunicatul CCR decât în măsura în care s-a prezentat. Dacă în comunicatul CCR de astăzi nu există fraza la care s-a referit președintele Iohannis și anume că Viorica Dăncilă este obligată să se prezinte în Parlament pentru restructurarea Guvernului, atunci este mai mult decât jenant pentru domnul președinte. Este de o penibilitate politică absolută, dovedind că este un om fără demnitate. Nu am crezut că se poate ajunge la un asemenea hal încât să fie denaturat comunicatul CCR.' a spus avocatul Lucian Bolcaș, pentru DC News.

Vezi și FAKE NEWS minuta CCR conflict Guvern-Președinție. Avocatul Lucian Bolcaș: Trebuie privită cu multă grijă!

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro