Iohannis, lansare carte. Cristache a surprins o fază tare
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 17 apr 2019, 18:14
WhatsApp
Iohannis, lansare carte
Iohannis, lansare carte
Klaus Iohannis și-a lansat miercuri cartea „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”. Evenimentul a avea loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Studio.

Ionuț Cristache, jurnalist TVR 1, a remarcat ce a spus Klaus Iohannis la lansarea cărții „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa".

”Iohannis si logica "Cineva trebuie să și scoată cartea după ce o scrii. Și am găsit vechiul meu partener, Curtea Veche, care s-au arătat de-a dreptul entuziasmați. Nu știu de ce, dar vă mulțumesc." Lasand la o parte frazarea, dezacordul...

Omul nu stie de ce editura e entuziasmata, l-a surprins si pe el exaltarea! Genial! Pe sistemul, eu am scris ceva... mai spre mediocru asa, dar iata ca cineva e chiar entuziasmat! Lasa, dom'le, cu putin noroc o cenzureaza si pe asta chinezii si o baga la tipar!”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Iohannis, la a treia carte

Potrivit unui comunicat al Editurii Curtea Veche, volumul este un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele "Pas cu pas" (2014) şi "Primul pas" (2015).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?