Iohannis își lansează cartea „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”. Declarații LIVE de la dezbatere - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Preşedintele României, Klaus Iohannis, lansează, miercuri, 17 aprilie, cartea „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, de la ora 17.00, la evenimentul de lansare a volumului „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa", publicat de Curtea Veche Publishing. Lansarea va avea loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale" din Bucureşti, Sala Studio", a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Conform unui comunicat al Editurii Curtea Veche, volumul este un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

„EU.RO. Un dialog deschis despre Europa" este, potrivit editorilor, „o invitaţie la dezbatere, la analiză şi cunoaştere, astfel încât să le ofere cititorilor informaţii de care au nevoie pentru a deveni cetăţeni europeni implicaţi, alături de instrumente care să le contureze o poziţie articulată faţă de Uniune şi faţă de viitorul ei".  

Rămâneți pe DCNEWS.RO, începând cu ora 17.00 puteți urmări declarații live de la eveniment.

Iată câteva dintre declarațiile președintelui Iohannis:

- Am scris cartea în câteva luni

- Cine scrie o carte face bine să aibă și câțiva prieteni să se uite dacă nu sunt greșeli. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut timp să mă ajute

- România e în clubul select numit UE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel