IOHANNIS, INTERVIU NEW YORK TIMES. Bolcaș: S-a provocat un război
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Avocatul Lucian Bolcaș a opinat, la România TV, pe marginea interviului acordat de Klaus Iohannis în New York Times.

Întrebat dacă prin acest interviu s-a dat drumul la război pe față, Lucian Bolcaș a zis:"Este foarte posibil că s-a dat drumul la război. De fapt, cred că s-a provocat un război Iohannis prin încurajarea președințială".

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, pe Facebook, că a acordat un interviu cotidianului New York Times, în care a afirmat că avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economică pe termen lung, cu un nou mod de abordare şi care să aibă curajul de a păstra un set de reguli.

"Într-un interviu acordat astăzi pentru cotidianul New York Times, am explicat că în economia românească e nevoie de reguli mai puţine şi mai simple. Avem nenumărate reguli care se schimbă încontinuu şi asta îi descurajează pe investitori", a scris Iohannis, marţi seară, pe Facebook.

Preşedintele a precizat: "Avem nevoie de un guvern suficient de puternic şi cu o viziune economică pe termen lung, care să schimbe lucrurile".

Şeful statului a mai menţionat că "ne trebuie un guvern care să vină cu un nou mod de abordare şi care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel