Data publicării:

Iohannis, întâlnire cu președintele Austriei: Apreciez sprijinul pentru o soluție în favoarea aderării României la Spațiul Schengen

Autor: Valentina Miu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursă foto: Administrația Prezidențială
Sursă foto: Administrația Prezidențială
Preşedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o întâlnire bilaterală cu preşedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, în marja Summitului Iniţiativei celor Trei Mări, care se desfăşoară la Palatul Cotroceni.  

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, după întrevederea cu preşedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, în marja Summitului Celor Trei Mări, că apreciază sprijinul său continuu pentru o soluţie în favoarea aderării României la spaţiul Schengen cât mai curând posibil.

„Am avut o întrevedere de substanţă cu preşedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, în marja Summitului I3M, la Bucureşti. Apreciez sprijinul său continuu pentru o soluţie în favoarea aderării României la spaţiul Schengen cât mai curând posibil. De asemenea, am discutat despre situaţia de securitate şi extinderea Uniunii Europene”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare X, fosta Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai avut, miercuri, în marja Summitului Iniţiativei celor Trei Mări (I3M), care se desfăşoară la Palatul Cotroceni, o întâlnire bilaterală cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Şeful statului găzduieşte, miercuri, la Palatul Cotroceni, cea de a VIII-a ediţie a Summitului Iniţiativei celor Trei Mări (I3M). În marja reuniunii va avea loc, joi, la Palatul Parlamentului, cea de a V-a ediţie a Forumului de Afaceri al Iniţiativei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel