Iohannis, în campanie, la Suceava, cu Rîmbu și Flutur: Îmi doresc astfel de exemple în toată țara - VIDEO
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
În 16 noiembrie 2019, în campania prezidențială, președintele Klaus Iohannis a fost la Suceava, la inaugurarea ambulatoriului de la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou”. Managerul Spitalului era Vasile Rîmbu, iar unele  site-uri online titrau ”Klaus Iohannis, în vizită la viitorul ministru al Sănătății”.

Președintele l-a felicitat pe Rîmbu atunci, dar și administrația locală, și a atacat PSD, pentru lipsa de investiții în sănătate. 

”Îmi doresc să avem astfel de exemple peste tot în ţară” spunea președintele la inaugurarea ambulatoriului din Suceava. 

Președintele Klaus Iohannis mai declara: ”Am toată aprecierea pentru această inițiativă locală, care demonstrează cum o administrație responsabilă, orientată către cetățean a reușit să găsească resursele necesare pentru a finaliza o unitate sanitară modernă, în care pacientul să fie tratat în condiții pe care eu le-aș numi normale. Cu atât mai importantă este această realizare cu cât vine într-un context în care guvernarea PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii. În realitate, nu avem nici spitale regionale, nici examen de rezidențiat reformat, iar eșecul guvernării PSD în ceea ce privește măsurile asumate în programul de guvernare pentru sănătate este evident. Avem la Suceava un model de bune practici în sistemul de sănătate românesc și îmi doresc să avem astfel de exemple peste tot în țară.

Construcția și modernizarea acestui Ambulatoriu s-a făcut, să fie foarte clar, cu fonduri de la Consiliul Județean și cu fonduri europene. (...) Din nefericire, guvernarea PSD nu a făcut altceva decât să pună din condei măsuri într-un program de guvernare prin care i-a mințit pe români dar a rămas repetentă la implementare.

(...) Acest nou Ambulatoriu integrat de specialitate aduce respect pentru pacient și pentru întregul personal medical. Vă felicit domnule președinte Flutur, domnule manager Rîmbu, domnule primar Lungu și pe dumneavoastră pe toți care lucrați aici. Este o realizare foarte frumoasă și sunt convins că veți avea foarte mulți pacienți aici. După ce vor vedea și vor auzi oamenii despre realizările de aici de la Suceava, sunt convins că veți avea musafiri din multe alte părți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel