Iohannis, în 2014, despre DEZBATEREA ELECTORALĂ: ”Atât de necesară și așteptată de toți românii”. Îl făcea pe Ponta arogant
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis, cel care astăzi acuză că o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este doar o manevră a PSD, nu era de aceeași părere și-n 2014. 

Președintele Klaus Iohannis a decis astăzi să refuze orice dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă chiar și înainte de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019. Acuză că este o manevră a PSD și susține că va avea întâlniri doar cu alegătorii. În 2014, nu mai considera, în schimb, că e o manevră când îi cerea, în repetate rânduri, lui Victor Ponta, o dezbatere electorală. (Vezi galerie foto)

În anul 2014, îl acuza pe Victor Ponta de atitudine arogantă cu privire la organizarea dezbaterii electorale. 

Pe atunci candidat la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis scria că dezbaterile electorale sunt ”atât de necesare și așteptate de către toți românii interesați să afle proiectele celor doi candidați rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni”.

La acea vreme, în contextul unor neînțelegeri privind organizarea dezbaterilor electorale, Klaus Iohannis scria, pe Facebook, că-i cere lui Victor Ponta ”să renunțe de urgență la asemenea tertipuri și să aibă curajul să își asume o confruntare de idei corectă”.

În același context, Klaus Iohannis considera că dintr-o dezbatere reală, electoratul poate înțelege care este viziunea fiecărui candidat pentru viitorul României.

Diferența e că atunci Klaus Iohannis intrase cu a doua șansă în turul doi al alegerilor prezidențiale, iar astăzi, a intrat de pe o poziție de forță, considerând că are toate șansele să obțină un al doilea mandat de președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel