Iohannis îl dinamitează pe Orban după ce a acuzat intervenții externe în lupta din PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a intervenit în scandalul din PNL. Ce spune despre declarațiile lui Ludovic Orban. 

Întrebat cum vede declaraţiile făcute de Ludovic Orban, care spunea că în lupta internă din PNL există intervenţii externe, forţe nedemocratice, mecanisme nedemocratice, mâini răsucite la spate, Klaus Iohannis a spus:

"Eu nu am astfel de semnale şi pot să vă spun că pun astfel de declaraţii pe seama ascuţirii luptei de tip campanie electorală. Vă dați seama că dacă aş fi avut semnale că există aşa ceva aş fi intervenit de mult. Nu! Lupta este o luptă internă pentru voturi, în PNL şi o competiţie politică întotdeauna îi face pe cei implicaţi să caute explicații senzaționale şi cam aşa putem să interpretăm. Mai mult nu este", a spus Klaus Iohannis.

Vezi și: Orban: Cât sunt eu președinte, niciun parlamentar PNL nu va susține o moțiune de cenzură împotriva guvernului liberal

"Eu nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz"

"Le atrag atenţia celor din exteriorul PNL, care îşi bagă coada de două luni în democraţia internă, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâini la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi ale altora, că eu nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz. Indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o am”, a declarat Ludovic Orban.

"Există această temere că se implică şi anumite organisme"

Și Virgil Guran a susținut discursul liderului PNL. "A existat un obicei să se mai implice şi… hai să zicem anumiţi oameni care deţin informaţii reale sau ireale, oameni care mai încearcă să forţeze nota. Cu alte cuvinte, după cum vedeţi, mai apar în această perioadă preşedinţi de organizaţii cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou şi pueril deocamdată. Există această temere că se implică şi anumite organisme care nu au ce căuta în această competiţie politică”, a spus Guran într-un interviu la RFI România.

Vezi și: Guran, replică pentru Gorghiu, după ce l-a comparat cu Dragnea: Întotdeauna am afirmat că există abuzuri în justiţie

Iohannis, susținere clară pentru Cîțu în PNL: Economia crește, pandemia e sub control

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel