Iohannis - Dăncilă, Cotroceni. SRS: Președintele, o singură strategie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Iohannis - Dăncilă
Iohannis - Dăncilă
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre întâlnirea care a avut loc, miercuri, 18 iulie, la Cotroceni, între președintele României, Klaus Iohannis, și premierul Viorica Dăncilă.

Sorin Roșca Stănescu este de părere că președintele Klaus Iohannis a dezamăgit armata de români #rezist la întâlnirea pe care a avut-o cu premierul României, Viorica Dăncilă, la Cotroceni.

Eu interpretez diferit ceea ce s-a întâmplat. În primul rând am omis să deschid site-ul de la Cotroceni, să văd dacă nu care cumva a fost photoshopată doamna Dăncilă și dacă nu cumva printr-un truc, printr-un fals fotografic a rămas domnul Klaus Iohannis să se consulte cu el însuși azi-dimineață.

Și nu fac această afirmație întâmplător. După părerea mea, el nu a avut decât o singură strategie în cazul de față, și anume să încerce cât poate de mult să nu își dezamăgească batalioanele de #rezist pentru că e clar că nu s-a discutat nimic din ce așteptau aceste batalioane. Nu a venit președintele ca un Zmeu sau ca un Făt-frumos ca să o suspende pe doamna Dăncilă pentru spionaj și pentru trădarea de țară, nici nu a venit să îi ceară a opta oară demisia, nici nu a venit să o facă praf pentru o contraperformanță a Guvernului, ci pur și simplu a venit cu mâna întinsă la doamna Dăncilă pentru că e clar că Guvernul este cel care poate pune în operă această acțiune care e importantă, de președinție rotativă la Uniunea Europeană.”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel