Iohannis dă direcția Guvernului. Viziune comună președinte-Guvern pentru România
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 12 ian, 18:09
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat care este direcţia Guvernului în 2021 şi care este viziunea comună a preşedintelui şi a Executivului. 

"Ne aflăm la începutul unui an extrem de important pentru dezvoltarea viitoare a României. În mare măsură, de modul în care vom reuşi să accelerăm anumite schimbări în perioada următoare, va depinde eficienţa guvernării pentru următorii patru ani. Avem două direcţii majore. Pe de o parte, trebuie să stopăm pandemia, iar asta ţine de reuşita campaniei de vaccinare care este în vigoare. Pe de altă parte, trebuie să repornim în forţă toate sectoarele economice şi să începem reformele.

Aceste două direcţii sunt profund interconectate, pentru că succesul vaccinării este cel care va genera într-o foarte mare măsură capacitatea de a relua toate activităţile economice şi sociale grav afectate în aceste luni. Viziunea noastră, a mea şi a echipei guvernamentale, este de a-i asigura României un acces semnificativ la fondurile europene şi un buget centrat pe investiţii, dezvoltarea infrastructurii şi sprijinirea mediului de afaceri. Cu aceste resurse vom crea premisele unei creşteri economice reale şi sustenabile pe următorii doi ani", a declarat Klaus Iohannis. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro