Iohannis, conferinţă prezidențiale tur 2. Chirieac: Victorie! Aştept replica doamnei Dăncilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Bogdan Chirieac a analizat prestaţia lui Klaus Iohannis de la conferinţa de presă de miercuri seara precum şi răspunsurile pe care le-a oferit acesta la întrebările jurnaliştilor. 

"Mi-a plăcut totul la domnul Iohannis. Nu a fost nicio virgulă care să nu-mi placă. Vorbesc foarte serios, cu toată dragostea. Au fost întrebări, s-a răspuns civilizat, prin faptul că jurnaliştii nu puteau reveni, că dânsul evita să dea un răspuns tranşant şi trebuia să treci la a doua întrebare, că aşa a fost înţelegerea, domnul Iohannis nu a fost nicio clipă în dificultate. Am văzut o persoană calmă, echilibrată, cu apel la normalitate, care ar putea să fie preşedintele României: un tip responsabil.

A câştigat clar în această conferinţă de presă. A câştigat clar pe acest tip de conferinţă de presă. Aţi văzut un preşedinte echilibrat, care doreşte binele ţării, care nu umblă cu cheia de la puşcărie agăţată de gât să-şi bage adversarii politici pe acolo, cum şi-a intrat în istorie domnul Băsescu cu epoca cătuşelor. Aşa aţi văzut un preşedinte european, preocupat de probleme, internaţionale, de naţiune. A ieşit impecabil. (...) A întrebat cineva care e cea mai mare realizare a mandatului său. Şi a zis că 'am dat jos Guvernul PSD', ceea ce pentru electoratul domniei sale e foarte bine. Deci este o victorie a lui Iohannis în seara asta. Aştept replica staff-ului de campanie a doamnei Dăncilă", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel