România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 13 noi 2019 / 18:12
Iohannis ANUNȚĂ DEZBATERE la prezidențiale tur 2. S-A DECIS
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL.

Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seara, că s-a decis să participe la o dezbatere. Acesta a anunţat şi când va avea loc aceasta.

"Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu nu este loc pentru un astfel de PSD şi nu este loc pentru o dezbatere cu un astfel de candidat. În ultimele zile s-a discutat mult şi bine despre dezbatere, despre rolul ei într-o democraţie şi e foarte bine aşa. Înţeleg perfect nevoia, dorinţa de a avea o dezbatere reală, aşezată, cu candidaţii din turul doi.

Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD voi organiza eu, împreună cu echipa mea, o dezbatere. Aşezată, săptămâna viitoare, marţi seara, o dezbatere la care vor fi invitaţi să dezbată împreună cu mine mandatul pe care l-am încheiat, planul meu pentru mandatul care sper să-l obţin în continuare. Voi invita politologi, formatori de opinie, jurnalişti, va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor. Detalii despre această dezbatere pe care o vom organiza veţi primi de la echipa mea de campanie", a declarat Klaus Iohannis

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro