Iohannis ANUNȚĂ DEZBATERE la prezidențiale tur 2. S-A DECIS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL.

Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seara, că s-a decis să participe la o dezbatere. Acesta a anunţat şi când va avea loc aceasta.

"Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu nu este loc pentru un astfel de PSD şi nu este loc pentru o dezbatere cu un astfel de candidat. În ultimele zile s-a discutat mult şi bine despre dezbatere, despre rolul ei într-o democraţie şi e foarte bine aşa. Înţeleg perfect nevoia, dorinţa de a avea o dezbatere reală, aşezată, cu candidaţii din turul doi.

Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD voi organiza eu, împreună cu echipa mea, o dezbatere. Aşezată, săptămâna viitoare, marţi seara, o dezbatere la care vor fi invitaţi să dezbată împreună cu mine mandatul pe care l-am încheiat, planul meu pentru mandatul care sper să-l obţin în continuare. Voi invita politologi, formatori de opinie, jurnalişti, va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor. Detalii despre această dezbatere pe care o vom organiza veţi primi de la echipa mea de campanie", a declarat Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel