Iohannis, anunț prezidențiale 2019. Ce spune Chirieac
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Bogdan Chirieac a făcut un comentariu după anunțul lui Klaus Iohannis privind candidatura la prezidențiale 2019.

"Klaus Iohannis se simte confortabil în funcția de președinte și vrea să-și prelungească confortul. În opinia mea, dânsul are un potențial imens pentru România, dar din nefericire este foarte prost sfătuit. Inclusiv PR-ul său este dezastruos. Cred că dânsul a fost împins să iasă cu anunțul despre candidatură pentru că i-a spus cineva că trebuie să-și agațe scaunul lui Liviu Dragnea la cingătoare, să facă legătura directă între condamnarea lui Liviu Dragnea, mai mult decât discutabilă altminteri, și faptul că dânsul preia controlul jocului. Statul subteran este atât de puternic încât l-a condamnat pe Dragnea și îl va pune pe Iohannis președinte. Este cel mai prost rezultat cu putință. Nu în felul acesta ar putea intra, în turul al doilea, președintele Klaus Iohannis”, a declarat Bogdan Chirieac.

”Momentul pentru a-și anunța candidatura a fost total nefericit. Putea să o facă anul viitor, în martie, când vin toți liderii europeni la Sibiu. Iată un splendid moment de anunțare a candidaturii, de un alt nivel... nu după condamnarea lui Liviu Dragnea”, a adăugat analistul politic la Antena 3.

Klaus Iohannis, la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat sâmbătă, la Sibiu, o nouă candidatură la Preşedinţie.

"Am luat o decizie importantă şi vreau să vă comunicat acum, în această dimineaţă frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al României", a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a făcut acest anunţ la Colegiul Naţional "Samuel von Brukenthal", înainte să participe la reuniunea de 40 de ani cu foşti colegi. Iohannis a fost profesor de Fizică la acest liceu din Sibiu.

Klaus Iohannis participă la întâlnirea festivă a promoţiei 1974 - 1978. În 2017, Klaus Iohannis a fost prezent la Sibiu pentru reuniunea de 20 de ani a unei alte clase, la care a fost diriginte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel