Iohannis, alegeri prezidențiale. Previziune explozivă: Susținere aproape totală!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Dacă Klaus Iohannis se va califica pentru un al doilea mandat, „ține doar de ceea ce se întâmplă pe scena politică românească”, a declarat Remus Borza la DC News. Deputatul independent a făcut și o previziune legată de actualul președinte al României.

„Angela Merkel nu va dispărea peste noapte", susține Remus Borza. „În ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, nu e în relații bune doar cu Angela Merkel, ci și cu actualul secretar general al Comisiei, Selmayr, fostul șef de cabinet al lui Jean-Claude Juncker, care e tot german. (...) Indiscutabil, indiferent cine ar fi cancelar, va exista o susținere aproape totală și necondiționată pentru Iohannis. Deci, din punctul acesta de vedere, nu văd o problemă pentru Iohannis plecarea sau rămânerea lui Merkel în funcția de cancelar al Germaniei", a declarat deputatul Remus Borza, la DC News, în cadrul emisiunii „Borza Analytica" de joi.

„Dacă Iohannis se va califica pentru un al doilea mandat, ține doar de ceea ce se întâmplă pe scena politică românească. La cum evoluează lucrurile și la cum se prezintă astăzi raporturile de forță, da, Iohannis va lua și cel de-al doilea mandat. E o vorbă la români: Cine nu muncește nu greșește", a spus deputatul, adăugând: „Nu face greșeli flagrante. Chiar a început să vorbească liber și coerent. I-am dat și un 10 pentru discursul din plenul Parlamentului European de la Strasbourg".

Vezi și: Iohannis, în PE. Borza, detaliul exploziv care s-a văzut de la Strasbourg


Răspunsul complet, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel