Iohannis a pornit pe urmele lui Ponta. Cu ajutoare la sinistrați în Novaci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Klaus Iohannis a fost joi la Novaci (Gorj) pentru a vedea care sunt efectele inundațiilor din ultima vreme.

VEZI ȘI: Pactul de coabitare, AMENINȚARE pentru Ponta la prezidențiale

Klaus Iohannis a vizitat oraşul de sub munte unde s-a ȋntȃlnit cu primarul liberal Dumitru Leuştean. În afară de faptul că a dorit să vadă care sunt efectele inundațiilor ȋn zonă, liderul PNL a ȋmpărțit ajutoare cetățenilor afectați de ploile căzute zilele trecute. Presa locală scrie că vizita primarului Sibiului la Novaci nu a fost anunțată, motiv pentru care oamenii au rămas surprinși de apariția sa.

"Posibilul candidat la preşedinţie al Alianţei Creştin-Liberale nu şi-a informat nici măcar colegii din PNL Gorj că vine în judeţ. La Novaci, a stat de vorbă cu primarul liberal Dumitru Leuştean despre pagubele provocate de viitura de pe Gilort. Vicepreşedintele Gheorghe Orzan spune că vizita nu a fost una politică", scrie și RadioInfinit.

Schimbare de părere în ceea ce privește ajutorul acordat oamenilor

În urmă cu câteva zile, la Realitatea TV, Klaus Iohannis spunea că i se pare jalnic să facă din subiectul inundațiilor o temă electorală, făcând astfel trimitere la Victor Ponta care, în ziua când și-a lansat candidatura la prezidențiale, a fost și la sinistrați.

"Nu ne-am amestecat în tema inundațiilor, ni se pare jalnic să facem din asta o temă electorală, oameni au murit, oamenii sunt amărâți", spunea Klaus Iohannis la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel