România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 13 noi 2019 / 18:32
Iohannis, 6 case: ”Doamna Dăncilă este PROST... informată”
Întrebat în timpul conferinţei de presă dacă se simte vulnerabil din cauza subiectului celor şase case, subiect ce a fost invocat de Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis a făcut o pauză voită în vorbire şi a spus că aceasta este prost informată. 

"Nu este nicio vulnerabilitate. Doamna Dăncilă este prost informată. Nu am nicio problemă, nici în civil, nici în penal. Nu sunt 6 case, sunt 5 case, pentru că una a fost eliminată. Această problemă a apărut când am apărut eu în politică, în anul 2000. Atunci mi-a fost creată de PSD ca să fie folosită de PSD în campania electorală. Vă daţi seama câtă inventivitate, dacă din anul 2000, au ieşit cu asta în fiecare campanie? Cred că lumea s-a lămurit între timp.  Sunt un om cinstit. Le-am cumpărat legal și cinstit. Nu am avut niciodată un dosar penal, nici pentru asta, nici pentru altele.Nu am absolut nimic de ascuns. Lucrurile sunt relativ clare și nu cred că trebuie să le reluăm în detaliu", a spus Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă spunea cu o zi în urmă că preşedintele ar avea probleme în justiţie şi că trebuie să restituie bani încasaţi din chiria unei case. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro