România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 08 iul, 17:37
Iohannis, mesaj pentru parlamentari: Este momentul! LE SOLICIT ACUM!
Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă miercuri, ziua în care s-a înregistrat un număr record de noi cazuri de infectare cu Covid-19.

Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj politicienilor şi,  în special, membrilor Parlamentului, în contextul unei creşteri alarmante a numărului de cazuri de infectare cu Covid-19.

"Trebuie să fim foarte atenţi la ce ne spun unii şi alţii, fiindcă în această perioadă, în loc să fim toţi de aceeaşi parte, politicienii să sprijine Guvernul şi împreună să-i convingem pe români că este o treabă foarte serioasă, vedem că sunt politicieni care încearcă să exploateze electoral această pandemie. Este o cale eronată şi din acest punct de vedere vreau să mă adresez şi politicienilor şi Parlamentului: suntem într-o situaţie foarte complicată; este momentul să lăsăm divergenţele politice de-o parte şi să ne concentrăm pe soluţii care sunt absolut necesare în această perioadă.

În acest sens, solicit Parlamentului să ia în dezbatere în regim de urgenţă legea care clarifică carantina şi izolarea pentru a preda autorităţilor acest instrument extrem de important în perioada de pandemie", a declarat Klaus Iohannis.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro