Iohannis, autobiografie lansată la Gaudeamus: Nu se va putea găsi "senzaţionalul"
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 19 noi 2014, 21:32
WhatsApp
Klaus Iohannis, preşedintele ales al României, şi-a lansat, miercuri, la târgul de carte Gaudeamus de la Romexpo, cartea autobiografică "Pas cu pas", în prezenţa a  peste  2.000 de oameni.

În prezentarea cărţii lui Iohannis au vorbit fostul senator PNL Cristian Ţopescu şi Grigore Arsene, directorul editurii Curtea Veche, care a menţionat că va exista o nouă ediţie completată cu momentul alegerii în funcţia de preşedinte al României.

La rândul său, Iohannis a menţionat că volumul autobiografic a fost scris pentru prezentarea candidaturii prezidenţiale. "Eu sunt obişnuit să intru şi în librării, şi în târguri de carte. De obicei se văd bine cărţile şi rar oamenii. Astăzi se văd bine oamenii şi sper şi cărţile. În mine veţi avea un preşedinte care încearcă să reconecteze cartea la om şi omul la carte, în special tânărul", a declarat Iohannis.

Iohannis a menţionat că în cartea sa nu se va putea găsi "senzaţionalul", deoarece el este "un om nesenzaţional".

"Nu am niciun moment senzaţional de relatat, după cum senzaţionalul nu cred că este foarte important în politică sau în abordarea politică atunci când vrei să te implici pentru comunitate. Departe de mine să dau cuiva lecţii prin intermediul acestei cărţi, cum nu mi-am propus nici să fie un mijloc de a transmite o reţetă a succesului. Nu există o reţetă a succesului alta decât cea spusă de Einstein: 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie. De atunci nu s-a schimbat nimic", a mai declarat preşedintele ales.

La standul Curtea Veche au fost vândute peste 4.000 de cărţi, fiind epuizat întregul stoc disponibil pentru ziua de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?