Ioana Petrescu, episod de la Cotroceni: "Sper să se înțeleagă cât de greșit a fost interpretat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministrul Finanțelor Publice, Ioana Petrescu, a afirmat, luni, că speră " să se înțeleagă cât de greșit a fost interpretat episodul de la Cotroceni". Ea se referă la episodul moțiunii MTO.

Petrescu a declarat la final de mandat, că în cele nouă luni cât a fost ministru, criticile au fost multe și diversificate, dar speră ca, măcar acum, să se înțeleagă cât de greșit au fost interpretate episodul de la Cotroceni, episodul moțiunii MTO și toată, zvonistica referitoare la taxele mai mari din 2015.

"Adevărul este în fapte, nu în vorbe, și cu siguranță nu în interpretări eronate (...) Am fost primul ministru al Finanțelor Publice femeie, în condițiile în care primul ministru de Finanțe în România a fost în 1862. Am fost un ministru tânăr și total neangajat politic.

Cu toții trebuie, în continuare, să susținem acest trend de a sprijini în poziții cheie pe tineri, pe femei, pe cei tehnocrați. Vorbesc de poziții cheie la BNR, la Guvern, în poziția de prim-ministru și chiar de președinte", a mai spus Ioana Petrescu, care a adăugat că se referă nu numai la sprijin politic, dar și din partea mass-media și societății civile", a spus Ioana Petrescu.

VEZI ȘI: Înregistrări Traian Băsescu, Victor Ponta, Ioana Petrescu. Președintele a publicat discuțiile pe tema reducerii CAS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel