Ioana Mihăilă și-a publicat, în sfârșit, CV-ul! Mister dezlegat: De ce l-a ținut ascuns atâta vreme
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ioana Mihăilă și CV-ul
Ioana Mihăilă și CV-ul
Așteptarea a luat sfârșit! După ce DC News a sesizat că ”transparenții” de la USR-PLUS nu au publicate, pe site-ul Ministerului Sănătății, CV-urile și declarațiile de avere și interese, Ioana Mihăilă, secretar de stat, a publicat informațiile despre ”experiența” ei.

Dar de ce a fost nevoie de atâtea zile pentru ca Ioana Mihăilă să-și publice CV-ul? Simplu: pentru că nu prea are experiență. Nu a lucrat la niciun spital de stat. CV-ul este cam gol. Pe scurt, CV-ul Ioanei Mihăilă arată că a făcut facultatea, rezidențiatul și s-a dus la cabinetul privat al familiei.

Nu s-a antrenat la mari spitale, nu a studiat nicăieri în străinătate, nu s-a evidențiat prin mai nimic. Poate acesta este motivul pentru care a ținut, multă vreme, CV-ul ascuns. Că n-avea ce arăta!

Acum... Ioana Mihăilă este propunerea USR-PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății care a rămas liberă după demiterea lui Vlad Voiculescu. Dar după ce am citit CV-ul nu prea știm ce o recomandă pentru acest post. 

Averea Ioanei Mihăilă

Ioana Mihăilă deţine mai multe terenuri şi case în Oradea, are peste 400.000 de lei în conturi şi a acordat un împrumut de 20.000 de lei USR în campania electorală

Din declarația de avere aflăm că Ioana Mihăilă, medic endocrinolog, are mai multe locuințe: în 2005 și-a cumpărat un apartament, apoi în 2012, o casă, în 2013, altă casă, în 2015 i-a fost donat un spațiu comercial / de producție de 437 metri pătrați, iar în 2019 a cumpărat o nouă casă.  

Ioana Mihăilă a câştigat 14.400 de lei anul trecut ca endocrinolog la Dermalite SRL, de la care a încasat şi dividende de 137.000 de lei. Soţul său a obţinut 14.400 de lei ca medic specialist radiologie la Osteoprotect SRL, de unde a încasat şi dividende.

CV-ul poate fi consultat aici: http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2021/04/CV_Ioana-Mihăilă-anonimizat.pdf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel