Ioana Mihăilă, de la proceduri de epilare definitivă, la conducerea Ministerului Sănătății, în plină pandemie de COVID. Detalii din CV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Facebook Ioana Mihaila
Facebook Ioana Mihaila
Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătăţii, are în CV două clinici private. 

Conform CV-ului, din 2014 până în prezent, Ioana Mihăilă a fost medic primar endocrinologie al Clinicii Medena, dar și coordonator medical. Din 2012, administrează o clinică unde se fac proceduri de înfrumusețare, în special epilare definitivă, Dermalite. 

VEZI ŞI Ioana Mihăilă și-a publicat, în sfârșit, CV-ul! Mister dezlegat: De ce l-a ținut ascuns atâta vreme

Clinica Dermalite, din Oradea, este specializată, conform descrierii de pe site, în "epilare definitivă – oferim servicii fără concurenţă la nivel regional: o abordare medicală integrată a hirsutismului (atât dermatologică cât şi endocrinologică), tratamente considerate ” gold standard” în epilarea definitivă: laser Alexandrit sau adaptabile oricărui tip de ten: laserul NdYAG"

Preţurile variază între 60 de lei şi 490 de lei, dar sunt şi pachete de 390 de lei sau 290 de lei. Cel mai scump tratament de epilare este cel pentru gambe şi coapse, în valoare de 490 de lei, în timp ce cel mai ieftin este cel pentru buza superioară. 

Clinica Ioanei Mihăilă, care este prezentată ca "medic specialist endocrinologie", are şi pachete de tratament, cu preţuri maxime de 240 de lei. În plus, oferă şi pachete de reduceri pentru eleve şi studente. 

Clinica are trei adrese 

Adresa este, însă, greu de identificat. Dacă pe site, adresa clinicii este Bulevardul Felix, nr. 50, Sînmartin, Bihor, pe pagina de Facebook apare adresa Str. Anton Bacalbașa, nr 2 Oradea.

La Registrul Comerţului pare, însă, să apară o altă adresă. Conform site-ului ListăFirme, adresa clinicii ar fi Sat Sanmartin, Str. Mihai Eminescu 16 C, Bihor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel