Ioana Lee, model de succes. Românca, VIP şi om de cultură, a cucerit SUA şi Japonia
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ioana Lee
Ioana Lee
Ioana Lee reprezintă modelul femeii de succes. Ea a plecat din România la scurt timp după ce şi-a terminat studiile şi... a cucerit lumea.

A-nceput să cocheteze cu lumea diplomatică încă din timpul studiilor, când deja vorbea mai multe limbi străine, printre care și japoneza. Așa a ajuns să facă parte dintr-o familie nobiliară a Japoniei, prin căsătoria cu... un prinț! Dar a urmat un prim divorț, după care Ioana a emigrat în SUA și s-a instalat la Washington DC, unde a devenit scriitoare și VIP în showbiz. „După ce am terminat studiile, mi s-a oferit șansa să predau limba japoneză. Am acceptat și am predat, timp de doi ani, apoi m-am căsătorit și m-am mutat definitiv în Japonia”, povestește Ioana Lee.

A lansat mai multe cărți publicate și în România, volume de memorii foarte bine primite de cititori. Cărțile Ioanei Lee ar putea fi numite jurnale de călătorie prin viață și prin lume, dar au la bază foarte multe cunoștințe științifice, obținute din timpul studiilor universitare, aprofundate apoi într-o viață plină de evenimente pentru care orice diplomat de carieră ar putea fi invidios. Iar Ioana se pregătește de următoarea lansare de carte, în care va descrie traumele despărțirii, după ce s-a despărțit de ultimul ei soț, un multimilionar american, fost politician și cu legături importante în mediul de afaceri din SUA, care i-a fost alături mult timp. Citeşte mai departe pe STIRIDIASPORA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel