Ioana Krekan (ENEL), despre modul de facturare a consumului de energie începând cu 1 ianuarie 2023 / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ioana Krekan, ENEL Foto: Crișan Andreescu
Ioana Krekan, ENEL Foto: Crișan Andreescu
Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare, Enel Energie / Enel Energie Muntenia, ne va vorbi la DC News, DC News TV și DC Business, despre modul de facturare a consumului de energie începând cu 1 ianuarie 2023.

De la 1 ianuarie 2023, prin noua lege dată în energie, se schimbă modul de facturare pentru consumul de energie. Care sunt noile criterii de facturare? Aflăm răspunsul de la Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare, Enel Energie / Enel Energie Muntenia.


Cine mai trebuie să depună diverse documente pentru a se încadra într-o categorie sau alta de plafonare? Când trebuie transmise confirmarea de la medic, cererea și declarația pe propria răspundere, pentru a fi încadrat într-una dintre categoriile de plafonare? Pot fi încadrat într-o categorie de plafonare într-o luna și în altă categorie în altă lună? Ce să facem ca să ținem sub control unde ne încadrăm în aceste categorii de plafonare?

Acestea sunt doar o mică parte din întrebările la care vom afla răspuns miercuri, 25 ianuarie 2023, de la Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare, Enel Energie / Enel Energie Muntenia. Emisiunea va fi difuzată la ora 11.00 pe Facebook și Youtube - DC News, DC News TV și DC Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel