Data publicării:

Ioana Constantin: George Simion, adaugă și postarea asta la procesul pe care mi l-ai intentat!

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin
Ioana Constantin i-a transmis un nou mesaj lui George Simion.

“George Simion, adaugă și postarea asta la procesul pe care mi l-ai intentat!

Românii de peste Prut știu ce a făcut Traian Băsescu pentru Unire, pentru Basarabia. La fel cum au arătat și cât înseamnă aurul fake al lui Simion pentru ei - 0,00%, cât au luat la ultimele alegeri din R. Moldova. Simion - care are interdicție de a intra în R. Moldova, o interdicție care nici sub puterea pro-europeană nu a fost ridicată.

Se pare că interzicerea Sputnik face primele victime. Simion e afectat că nu mai există Sputnik să-l laude, doar așa se explică fluviul de declarații golănești, din ultimele ore, la adresa celui care a făcut pentru românii din Basarabia, de fapt pentru românii de pe ambele maluri ale Prutului, în 2 mandate de Președinte al României cât nu va face Simion în toată viața. Vă dați seama ce festival de articole aurite era ieri pe Sputnik - canalul de propagandă rusească?! Doar acolo ar fi încăput declarațiile lui golănești și rezoluția anti-R. Moldova din Congresul aurit.

Ieri, au adoptat o rezoluție prin care AUR spune că “a venit momentul ca România să nu mai întreţină financiar guvernările separatiste de la Chişinău, indiferent de numele pe care îl poartă acestea, de culoarea politică sau de iluziile pentru viitor, promise populaţiei". Desigur, așa arată “unionismul” văzut de un băiat care are interdicție în Basarabia. Cum să spui că îți pasă de Basarabia și să adopți o astfel de rezoluție!?!”, a scris Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că Ioana Constantin i-a luat apărarea lui Traian Băsescu, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins apelul fostului preşedinte şi a confirmat, astfel, că a fost colaborator al Securităţii. 

"Traian Băsescu este președintele care a condamnat comunismul. Traian Băsescu este președintele sub mandatele căruia chiar CNSAS a ajuns de la 19.000 volume la 1,4 milioane dosare. Traian Băsescu este președintele care a întărit extraordinar relația României cu NATO și SUA. Acestea sunt fapte. Rămâne cel mai bun președinte.

Președintele va face demersurile legale la CEDO", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel