Ioana Constantin și Ștefan Florescu, acțiune PMP de Paște în Sectorul 6 pentru familiile nevoiașe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ca în fiecare an, în Săptămâna Mare, familiile defavorizate din sectorul 6 primesc din partea PMP alimente de bază pentru masa de Paști, dulciuri, cozonaci, haine, jucării și alte daruri pentru cei mici. 

În Vinerea Mare, Ștefan Florescu, președintele PMP Sector 6 și consilier local, Ioana Constantin, fost secretar de stat în Ministerul Muncii din partea PMP, și Francisca Florescu, Secretar General al Organizației de Tineret PMP, au oferit daruri copiilor din zonele defavorizate ale sectorului 6 (cartierul Preciziei) și au împărțit pachete cu alimente de bază enoriașilor de la Biserica Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. 

“Mulțumim tuturor celor care au făcut donații și Părintelui Ciprian Grădinaru pentru generozitatea de a ne primi în această zi. Chiar și în vremuri dificile, chiar și în zilele nostre cele mai grele, să păstrăm grija pentru cei în nevoie”, a scris Ioana Constantin pe pagina de Facebook. 

“Continuăm în Săptămâna Mare să le facem sărbătorile luminate și familiilor defavorizate, cu care viața a fost mai puțin îngăduitoare!

Împreună cu colegii mei, Ioana Constantin, Francisca Florescu, Robert Hristache, Teodora Brabete Desaga, Gorneanu Mihaela, Razvan Nicolae Sebe și Catalin Vreme am oferit familiilor defavorizate și copiilor acestora, alimente pentru masa de Paști, cozonaci, dulciuri, jucării, hăinuțe și rechizite!

Mulțumim președintelui PMP, Eugen Tomac și lui Sebastian Moise, președinte PMP București pentru sprijinul acordat, dar și tuturor celor care s-au implicat in strângerea și donarea de ajutoare pentru aceștia”, a fost mesajul Președintelui PMP Sector 6 Ștefan Florescu.

3. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2022-04-22-at-14-12-37_43125700.jpg)

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2022-04-22-at-14-12-30_53457200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel