Ioana Constantin și Chirieac, bătaie pe scenariile de alegeri 2024
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Ioana Constantin a revenit, marți, în studioul DCNewsTV, unde au fost abordate numeroase subiecte ce țin de situația actuală din politică, însă a fost lansat un scenariu și cu privire la alegerile din 2024.

În 2024, vor avea loc patru tipuri de alegeri: locale, europarlamentare, prezidențiale și parlamentare.

Marți, în cadrul emisiunii de la DCNewsTV, a fost lansat un scenariu cu privire la alegerile din 2024.

Vă redăm, în cele ce urmează, schimbul de replici dintre Ioana Constantin și Bogdan Chirieac:

Bogdan Chirieac: Dacă se face un USL pentru alegerile din 2024...

Ioana Constantin: Se face un USL. Eu așa cred!

Bogdan Chirieac: Așa sunt și informațiile noastre. Cu un singur candidat la președinție, premierul Nicolae Ciucă, probabil cu un premier de la PSD pentru 2024.

Ioana Constantin: Eu nu cred în scenariul acesta. Eu cred că va fi o alianță pentru restul alegerilor, nu și pentru prezidențiale. Cred că acolo toate partidele vor avea candidați.

Bogdan Chirieac: Va fi foarte greu de făcut o alianță dacă nu ai candidat comun la președinție, nu ai tandem, așa cum s-a încercat în situația Crin Antonescu - Victor Ponta.

Ioana Constantin: Nu va funcționa, în acest caz ar fi o rupere a alianței, a coaliției. Nu cred.

Ioana Constantin, interviul zilei la DC News TV

Dezastru la discursul lui Zelenski din cauza Parlamentului României. Ioana Constantin, despre adevăratele probleme

Luni, președintele ucrainean Volodimi Zelenski a ținut un discur în fața plenului reunit al Parlamentului României. Conexiunea a fost, însă, una precară, și au existat unele momente în care președintele Ucrainei nu s-a auzit, altele în care traducerea nu s-a auzit și altele în care conexiunea s-a întrerupt.

Ioana Constantin a vorbit despre problemele reale din spatele acestor dificultăți tehnice care nu au făcut cinste României în fața comunității internaționale:

„Erau niște vorbe, la un moment dat, că s-a ajuns în situația în care pe pile se angajează și femeia de serviciu, și băiatul de la sunet, și băiatul care se ocupă de schimbatul becurilor. Se pare că e adevărat, pentru că altfel nu se explică de ce nu reușești să stabilești o conexiune pe care, iertați-mă, puteam să fac eu Zoom-ul ăla, cu domnul Zelenski, și îl puneam acolo, la Parlament, îl proiectam.” Continuarea AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel